Sorties avec vos enfants

Découvrez nos bonnes idées de sortie avec enfants...pour petits et grands !


Date: 17et 18 décembre 2016

5ème. Festival du Jeu de Barcelone: 

"Dau Barcelona festival del joc":

Dau Barcelona arriba a la cinquena edició com una gran festa de participació i de creativitat al voltant del joc. L’entrada és lliure i s’adreça a un públic ampli. S’hi ofereixen jocs de tot tipus i per a totes les edats. El festival se celebra el dissabte 26 de novembre i la setmana del 12 al 18 de desembre.


Els jocs són l’única activitat de creació en què el receptor final n’és sempre el protagonista absolut. Un joc és una creació que experimenten, literalment, les persones que hi participen. A més, un joc és un fenomen de relació i de cohesió social de primer ordre. Per això, Dau Barcelona és un festival que s’adreça a les famílies i a la comunitat de jugadors avesats, als qual oferim l’ampli ventall de jocs que hi ha ara mateix a l’abast. Al festival, els editors de jocs de taula presents al mercat i un bon nombre d’entitats de tota classe de jocs proposaran i ensenyaran jocs a grans i a petits. A partir de cinc anys tothom trobarà el seu espai de joc a Dau Barcelona.

Plus d'info, cliquez ici:Fecha: sábado 10 de diciembre 2016Lugar: Sopa Provenza, Carrer de Provença, 330, 08037 Barcelona
Duración: de 11 a 14h aproximadamente.
26/11/201617/12/2016: 

Posts les plus consultés de ce blog

Meilleure communication entre l'APEELB et les familles. ¿Comment nous l'avons fait?

Activités vacances de Paques 2021